Chili Con Carne (let og hurtig)
Ingredienser:
4 – 6 personer
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 ds. Majs
- 2 stk. Rød peberfrugt
- 2 stk. hakket frisk Chili
- 1 tsk. rapsolie
- 1 spsk. Rød balsamico
- 1½ tsk. Spidskommen
- 1 ds. Hakkede tomater
- 1 ds. Kidneybønner i chilisauce
- 500g hakket oksekød.
- Salt og peber.
Fremgangsmetode:
- Hak løg, hvidløg og peberfrugten i tern.
- Fjern kernerne fra chilipeberet og hak det i tern.
- Brun kødet i en gryde med lidt olie.
- Put løg, hvidløg, chili, balsamico, spidskommen og dåsetomaterne i og lad retten simre i 5 min.
- Bønner, peberfrygt og majs tilsættes og chili con carnen skal simre yderligere 10 min.
Tilbehør:
- Server retten med ris, brød og måske lidt creme fraice.