Pølsehorn
Ingredienser:
24 stk.
- 500 – 600 g. mel.
- 50 g. gær.
- 50 g. margarine.
- 3 dl. mælk.
- 2 spsk. olie.
- 1 tsk. salt.
- 1 tsk. sukker.
- 8 pølser (deles til 24 stk.).
- Æg til pensling.
Fremgangsmetode:
- Rør gæren ud i vand.
- Tilsæt olie, salt, sukker og blødt margarine.
- Bland melet i ad et par gange, til dejen har en passende konsistens.
- Ælt dejen og stil den til hævning i 30 – 40 minutter, tildækket.
- Del dejen i 3 dele og rul hver del til en cirkel.
- Del hver cirkel i 8 trekanter.
- Læg en pølse på hver trekant i den brede ende.
- Rul sammen fra den brede ende mod spidsen og form dem til horn.
- Lad hornene efterhæve i 15 minutter.
- Pensel med sammenpisket æg og bag hornene ved 225°C i 15 minutter.
Bemærkning:
- Er fryseegnet.