Banankage
Ingredienser
- 125 g. Mørk chokolade.
- 100 g. Smør.
- 4 æg.
- 150 g. Rørsukker.
- 4 tsk. Vanillesukker.
- 4 Bananer.
- 150 g. Hvedemel
- 2 tsk. Bagepulver.
Fremgangsmetode:
- Tænd for ovnen på 185 grader varmluft.
- Hak chokoladen groft og stil den til side.
- Rør smør, æg, rørsukker og vanillesukker sammen i en skål.
- Skær bananerne i små stykker og mos dem så med en gaffel.
- Pisk dem sammen med æggemassen.
- Tilsæt mel, bagepulver og 75 g. af chokoladen og pisk det hele godt.
- Hæld dejen i en smurt aflang bageform eller en form beklædt med bagepapir.
- Bag kagen midt i ovnen i ca. 35-40 minutter, eller til der ikke hænger dej fast, når du prikker i den med en strikkepind.
- Smelt de resterende 50 g. af chokoladen og hæld den over kagen.