TUC kage
Bund.
- 3 stk. æggehvider.
- 200 g sukker.
- 1 pakke TUC kiks.
- 100 g hasselnødder.
Creme.
- 2 dl. cremefraise 18%
- 2 dl piskefløde.
- ½ tsk vaniljepulver.
Fremgangsmetode
- Pisk sukker og æggehvider til det er hvidt og luftigt.
- Blend nødderne, så de bliver helt finthakkede, og som mel.
- Put TUC kiksene i en kraftig pose og bank dem til de er helt fint knuste.
- Bland kiks og nødder i æggehvidemassen.
- Hæld dejen i en bagepapir beklædt springform på 22 cm og bag i 25 minutter ved 175 grader.
- Lad kagen køle ned.
- Lav nu cremen.
- Pisk fløden næsten stiv og vend med cremefraiche og vanilje.
- Smør massen på kagen.
- Pynt med årstidens frugter/bær. Det er mest lækkert hvis en af frugterne er en lidt syrlig slags som fx brombær, kiwi eller jordbær.