Drømmekage
Ingredienser:
1 bradepande (Ca. 5 x 25 x 30 cm) – bemærk højden skal ikke være under 5 cm på bradepanden.
Dejen:
- 4 æg
- 300g sukker
- 80g smør.
- 2 dl. mælk
- 300g mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniliesukker
Fyld:
- 250g smør
- 340g kokusmel
- 420g brun farin
- 1½ dl mælk.
Fremgangsmetode:
- Æg og sukker og vaniliesukker piskes sammen, til det er luftigt.
- Smør smeltes med mælk og afkøles.
- Mel og bagepulver blandes og sigtes i æggemassen, sammen med smør- og mælke-blandingen.
- Det hele røres godt sammen. Dejen er nu klar til bagning.
- Kom dejen i et ovnfast fad (5x25x30cm) beklædt med bagepapir.
- Bag først bunden ved 175°C varmluft i 30 minutter.
- Fyldet laves nu klar.
- kom smør, mælk og brun farin i en gryde og bring det op til kogepunkt under konstant omrøring og rør videre indtil det er smeltet sammen. tag det af varmen.
- Tilsæt kokusmel.
- Tag bunden ud efter de 30 minutter og kom fyldet på.
- Bag videre ved 210°C varmluft i 5 minutter.
- Lad kagen køle af.