Drømmekage

Ingredienser:
1 bradepande (Ca. 5 x 25 x 30 cm) – bemærk højden skal ikke være under 5 cm på bradepanden.

Dejen:

  • 4 æg
  • 300g sukker
  • 80g smør.
  • 2 dl. mælk
  • 300g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniliesukker

Fyld:

  • 250g smør
  • 340g kokusmel
  • 420g brun farin
  • 1½ dl mælk.

Fremgangsmetode:
  1. Æg og sukker og vaniliesukker piskes sammen, til det er luftigt.
  2. Smør smeltes med mælk og afkøles.
  3. Mel og bagepulver blandes og sigtes i æggemassen, sammen med smør- og mælke-blandingen.
  4. Det hele røres godt sammen. Dejen er nu klar til bagning.
  5. Kom dejen i et ovnfast fad (5x25x30cm) beklædt med bagepapir.
  6. Bag først bunden ved 175°C varmluft i 30 minutter.
  7. Fyldet laves nu klar.
  8. kom smør, mælk og brun farin i en gryde og bring det op til kogepunkt under konstant omrøring og rør videre indtil det er smeltet sammen. tag det af varmen.
  9. Tilsæt kokusmel.
  10. Tag bunden ud efter de 30 minutter og kom fyldet på.
  11. Bag videre ved 210°C varmluft i 5 minutter.
  12. Lad kagen køle af.