Chili Brownie
Ingredienser:
1 bradepande (40 x 40 cm)
- 200g mørk chokolade (gerne 55% eller mere)
- 300g smør
- 6 æg
- 500g brun farin
- 2-3 stk. hakket frisk Chili (mellem stærk)
- 180g hvedemel
- 100g hakket valnødder
Fremgangsmetode:
- Tænd for ovnen på 190°C (180°C varmluft).
- Smelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme og lad så blandingen køle af.
- Flæk, fjern kerner og hak chilierne og rør dem i chokoladeblandingen.
- Pisk æg og brun farin sammen i en skål.
- Hæld den afkølede chokoladeblanding i æggemassen og rør det sammen til en jævn dej.
- Sigt melet i dejen og rør det sammen.
- Hak valnødderne og rør dem i dejen.
- dejen kommes i en bradepande på ca. 40 x 40 cm og bage i ca. 20 minutter. Kagen skal være fugtig i midten.