Hønsesalat (nem)
Ingredienser:
ca. 4 persdoner.
- 2 stk. kyllingebryster.
- lidt salt til kogning.
- 1 dl. mayonnaise.
- 1 dl. yoghurt naturel.
- 1 tsk. dijonsennep.
- 1 tsk. karry.
- 2 stilke bladselleri. Hakket i tynde skiver.
- 1 lille æble. Hakket i tynde skiver.
- 1 spsk. tørret estragon.
- salt.
Fremgangsmetode:
- Kog kyllingebrysterne i let saltet vand, ved svag varme i ca. 20 min.
- Tjek at kødet er gennemtilberedte, og skær så kødet ud i tern.
- Rør mayonnaise, yoghurt, sennep, karry og estragon sammen.
- Vend bladselleri, æbler og kyllingetern i massen.
- smag til med salt.
Bemærkninger:
- Anret på rugbrødsskiver med et salatblad.
- Kom gerne 1 skive stegt bacon oven på.