Hønsesalat (nem)

Ingredienser:
ca. 4 persdoner.

  • 2  stk. kyllingebryster.
  • lidt salt til kogning.
  • 1 dl. mayonnaise.
  • 1 dl. yoghurt naturel.
  • 1 tsk. dijonsennep.
  • 1 tsk. karry.
  • 2 stilke bladselleri. Hakket i tynde skiver.
  • 1 lille æble. Hakket i tynde skiver.
  • 1 spsk. tørret estragon.
  • salt.

Fremgangsmetode:

  1. Kog kyllingebrysterne i let saltet vand, ved svag varme i ca. 20 min.
  2. Tjek at kødet er gennemtilberedte, og skær så kødet ud i tern.
  3. Rør mayonnaise, yoghurt, sennep, karry og estragon sammen.
  4. Vend bladselleri, æbler og kyllingetern i massen.
  5. smag til med salt.

Bemærkninger:

  • Anret på rugbrødsskiver med et salatblad. 
  • Kom gerne 1 skive stegt bacon oven på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *