Amerikanske Pandekager
Ingredienser:
ca. 25 stk.
- 500 g. hvedemel
- 7 dl. kærnemælk
- 3 æg
- 3 tsk. bagepulver
- 3 spsk. sukker
- 1½ tsk. salt
- smør til stegning
Fremgangsmetode:
- Bland mel og bagepulver gennem en si.
- Pisk de andre ingredienser sammen i en stor skål.
- Hæld mel og bagepulver blandingen i skålen med de andre ingredienser, lidt af gangen, mens der piskes godt.
- Varm en pande op og smør den med lidt smør.
- Kom nu pandekagemassen på panden i små pandekagestørrelse med en diameter på ca. 12 cm og i en tykkelse af 1 cm.
- Bag dem gyldne på den ene side og vend dem så
- Bag dem gyldne på den anden side.
- Gentag pkt. 5 – 7 indtil du er færdig.
Tilbehør:
- Sirup og smør
Bemærkning:
- Når pandekagerne skal spises, så kom først lidt smør på og derefter lidt sirup