Svensk pølseret
Ingredienser:
ca. 5 personer.
- 2 stk. finthakket løg.
- 40 gr. margerine.
- 10 ufarvede pølser.
- 2-3 tsk. paprika edelsüss.
- 2 små dåser konc. tomatpuré.
- 2½ dl. mælk.
- 2½ dl. madlavningsfløde.
- salt og peber.
- 1 kg. kogte kolde pillede kartofler.
- Purløg til pynt
Fremgangsmetode:
- Svits de finthakkede løg, gyldne og klare i margerinen.
- Skær pølserne i skrå skiver og lad dem svitse med lidt.
- Tilsæt paprika og bland det godt med pølser og løg.
- Skru ned for varmen.
- Tilsæt de skivede kartofler, mælk, madlavningsfløde, tomatpuré, salt og peber.
- Bland det hele godt sammen.
- Lad retten simre 30 min. til retten er jævnet af mælken og kartoflerne.
- Server med lidt purløg drysset oven på.