Kartoffel, chorizo & rucolasalat
Ingredienser:
2 personer.
- 500 g. kartofler.
- 150 g. chorizo pølse.
- 1 rødløg.
- 2 spsk. balsamicoeddike.
- 2 spsk. olivienolie.
- 1 bdt. rucola, hvor de grove stilke er fjernet.
- salt og friskkværnet peber.
- Friskrevet parmesan til pynt.
Fremgangsmetode:
- Skræl kartoflerne og kog dem i let saltet vand i ca. 15 – 20 minutter.
- Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem køle lidt af.
- Skær kartoflerne i 1/4 eller 1/8 stykker alt efter størrelse.
- Halver rødløget og sker det i skiver.
- Skær chrizo-pølserne i skiver og rist dem på en tør varm pande.
- Tilsæt løg og kartofler og steg dem med, til de er gyldenbrune.
- Tag panden af varmen.
- Bland balsamicoeddike og olivienolie i en skål.
- Tilsæt rucolaen og kryder med salt og peber.
- Tilsat så den varme chorizo-kartoffel-løg-blanding og vend det forsigtigt.
- Anret på tallerkener og drys med friskrevet parmesan.
Bemærkninger:
- Der kan også benyttes noget andet salat….. prøv jer frem.
- Pynt evt. også med nogle halve cherrytomater.