Cannelloni med oksekød
Ingredienser:
4 personer.
- 250 g hakket oksekød 10-12%.
- 1 spsk. olie.
- 1 hakket løg.
- 1 hakket gulerod.
- 1 stang fint hakket bladselleri.
- 2 tsk. oregano.
- salt og peber.
- 3 spsk. revet parmital ost.
- 1 æg.
- 1 pk. pastaplader (kølevare).
- 1 fl. (690 g) sugo casa tomatsauce (andet kan også bruges).
- 1 pk. (1/2 l.) Mornaysauce.
- 3 spsk. revet parmital ost ekstra til at drysse oven på.
Fremgangsmetode:
- Kødet svitses i olie.
- Grøntsager og krydderier tilsættes.
- Blandingen svitses 5 min. før den tages fra varmen.
- Parmital ost og æg røres hurtigt i kødblandingen.
- Pastapladerne klippes i 8 lige brede stykker. Kødet fordeles på de 8 plader der rulles sammen som et aflangt rør.
- 1 dl tomatsauce gemmes, resten hældes i bunden af en ildfast form.
- Cannellonierne lægges i saucen i det ildfaste fad.
- Mornaysaucen hældes over og resten af tomatsaucen fordeles over. .
- Cannellonierne bages i 30 min. ved 200°C.
- Når der er 5 min. tilbage, drysses Parmital ost over.