Hindbærsnitter
Ingredienser:
18 – 20 stk.
- 300 g. mel.
- 200 g. smør.
- 100 g. sukker.
- 1 æg.
- 300 g. Hindbærmarmelade.
- Flormelis til glasur.
Fremgangsmetode:
- Smuldre smørret i melet.
- Tilsæt sukker og æg og ælt hurtigt dejen sammen.
- Læg den koldt i en time.
- Rul dejen ud i aflange stykker, ca. 7-8 cm. brede og lige antal.
- Fordel hindbærmarmeladen i et tyndt lag på halvdelen af stykkerne.
- Læg resten af stykkerne oven på og klem enderne sammen.
- Bag stykkerne i 18 min. ved 200°C.
- Lad dem køle af.
- Rør glasuren sammen af flormelis og vand, og hæld det over stykkerne.
- Skær ny stykkerne ud til snitter.
Bemærkning:
- Hvis snitterne skal fryses, skal glasuren ikke kommes på.