Italiensk Kødsovs med spaghetti
Ingredienser:
Ca. 4-6 personer
- 350 g. hakket oksekød.
- 4 stilke bladselleri.
- 1 stort løg.
- 1 stor peberfrugt.
- 2-4 fed hvidløg.
- 1-2 dl. italiensk rødvin.
- 1 lille ds. tomatpure.
- 1 ds hakket tomater.
- 1 tsk. salt.
- frisk kværnet peber.
Fremgangsmetode:
- Svits det hakkede kød i en gryde.
- Tilsæt rødvinen og lad det koge i ca. 10 min.
- Tilsæt fint hakket hvidløg.
- Tilsæt hakket bladselleri, hakket løg og hakket peberfrugt.
- Tilsæt hakket tomat.
- Tilsæt tomatpure.
- Tilsæt salt.
- Skru ned for varmen og lad det simre under låg i min. 1½ time.
- Smag til med lidt salt og frisk kværnet peber.
Tilbehør:
- frisk revet parmesanost.
- Spaghetti eller pastabånd.
- Evt. Ciabattabrød
Bemærkning:
- Rødvin er meget med til at bestemme smagen, så leg lidt med forskellige vine og mængde.